Üdv

Üdvözlünk minden kedves látogatót az oldalon.
Az oldal 2014.0127.én jött létre ezért van jelen pillanatban kevés kép/videó/egyéb dolog közzétéve.Az oldal sose fog kényszerített lájkolásba átmenni mint egyes oldalak...Direkt ezért is lett elkészítve ,hogy amiket csak nagy nehezen tudtok megnézni azt itt egyből megfogjátok tudni nézni!
Jó böngészést mindenkinek!!

2014. január 27., hétfő

Az igaz szerelemre nyílik az okosmelltartó

Japán kutatók egy olyan melltartót fejlesztettek ki, amelyik csak akkor kapcsol ki, ha a nő is igazán akarja. Az okosmelltartónak két fontos alkotóeleme van. Egy a ruhadarabba épített szenzor, és egy okostelefon alkalmazás.



Az okosmelltartónak két fontos alkotóeleme van. Egy a ruhadarabba épített szenzor, és egy okostelefon alkalmazás. Az öltet azon alapul, hogy a japán tudósok szerint az igaz szerelmet testi jelek kísérik. Megszaporodik a szívverés, és a nő teste kiválaszt katekolamin enzimeket. Állítják, hogy meg tudják határozni azt a szintet, ami egyértelműen semmi másra, mint komoly romantikus érzésekre utal. A szenzor bluetoothon keresztül küldi az adatokat a telefonra, az pedig kiértékeli, eldönti, hogy elég romantikus érzésekkel viseltetik-e a melltartó gazdája, majd a megfelelő pillanatban egy szignált küld a zárszerkezetnek, ami hopp, helyből kipattan, utat engedve a keblekhez. Az okosmelltartó egyelőre csak kísérleti példányban létezik - de a Ravijour reméli, hamarosan kapható lesz boltokban is. Egy kis reklámfilmet már gyártottak is róla.

forrás:metropol.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése