Üdv

Üdvözlünk minden kedves látogatót az oldalon.
Az oldal 2014.0127.én jött létre ezért van jelen pillanatban kevés kép/videó/egyéb dolog közzétéve.Az oldal sose fog kényszerített lájkolásba átmenni mint egyes oldalak...Direkt ezért is lett elkészítve ,hogy amiket csak nagy nehezen tudtok megnézni azt itt egyből megfogjátok tudni nézni!
Jó böngészést mindenkinek!!

2014. január 27., hétfő

A tél sírva menekül vissza a sarkvidékre, ha meglátja ezt a verdát

A drifterkirály Ken Block új kocsijában nincs semmi extra, leszámítva azt a négy hatalmas lánctalpat, amelyeket a kerekek helyére szereltek. Jobban átgondolva, talán mégis van benne egy kis extra.
Az átalakított Ford F–150-be a Mattrack lánctalpakon kívül egy teljes bukókeretet, Recaro üléseket, és egy atomkirály hangrendszert is szereltek, valamint olyan felfüggesztést, amely a legdurvább hegyet is legyőzi.



A RaptorTRAX névre keresztelt szörnyeteget az SCV tuningműhely Raptorjának az alapjaira építették, akik a Ford kisteherautójának alapból sem gyenge, 6,2 literes V8-as motorját egy kompresszorral is megtolták.


A kocsi platójára két ülést is behegesztettek, így páholyból nézheted, hogyan győzi le a RaptorTRAX a telet.

 

Ken Block szerint a brutális pickupra azért van szüksége, hogy nyugodtan mehessen snowboardozni a haverokkal, de nem lepődnénk meg rajta, ha a hójárót hamarosan egy GoPro-videóban is viszontlátnánk. Az biztos, hogy ezt a kocsit senki sem fogja szétrúgni.

(Fotó: Ken Block)
(forrás:player.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése